image01 image02 image03

VESTI

feel life open 12 stadion rakovica

FEEL LIFE OPEN 12

Prvi put na stadionu FK Rakovica. Feel Life Open 12 iz godine u godinu premašuje sva očekivanja. Pogledajte kako smo se dobro zabavili sa đacima prvacima i roditeljima.

feel life ski vikend kopaonik

FEEL LIFE SKI VIKEND

Ove godine još jednom organizujemo ski vikend na Kopaoniku od 23.-25. februara. Pogledajte detaljnije i prijavite se za fenomenalno druženje na snegu.

feel life open 11

FEEL LIFE OPEN 11

Jedanaesti po redu Feel Life Open je protekao u sjajnoj atmosferi kao i uvek. Drago nam je što je manifestaciju podržao veći broj sponzora i što su mališani bili oduševljeni izazovima koje smo postavili pred njih.

feel life open 10

FEEL LIFE OPEN 10

Jubilarni deseti Feel Life Open održan je na terenima Osnovne škole Đura Jakišić. Ponosni smo što je ova manifestacija do sada okupila najveći broj dece koja su uživala u sportskim i zabavnim aktivnostima koje su organizovali treneri fitnes kluba Feel Life. Pogledajte kako smo se proveli.

feel life open 9

FEEL LIFE OPEN 9

Veliki broj dece i roditelja uživao je u sportskim i zabavnim sadržajima koje su osmislili treneri fitnes studija „Feel life“ koji je i organizovao manifestaciju.

feel life open 8

FEEL LIFE OPEN 8

Uspešno smo organizovali novi FEEL LIFE OPEN i okupili veliki broj mališana, koji su uživali u sportskim aktivnostima. Pogledajte druženje i nadamo se da cete se priključiti našem narednom događaju koji je već zakazan za 30.8.2015 godine. Vidimo se!

fudbalski kamp daj sve od sebe 2015

Drugu godinu za redom u januaru 2015 organizovali smo fudbalski kamp "DAJ SVE OD SEBE!"

Treci pred pripremni fudbalski kamp "DAJ SVE OD SEBE" održao se u januaru 2015 u organizaciji fitnes studija "FEEL LIFE".

trening na otvorenom

FEEL LIFE OPEN 7

7. po redu, manifestacija Feel Life Open, održana je 4. septembra 2014. godine u Majdanpeku u sali OŠ Velimir Markićević. Ovim je manifestacija Feel Life Open izašla van Beograda!

feel life open 6

FEEL LIFE OPEN 6

U organizaciji Fitness studija Feel Life i Opštine Rakovica, 31. avgusta 2014. godine, u parkiću u Starom Košutnjaku, održan je šesti po redu sportsko rekreativni dogadaj za mališane, pod nazivom Feel Life Open 6.

feel life open 4

Uspešno održan još jedan fudbalski kamp "DAJ SVE OD SEBE!"

U julu 2014. godine, "Fitness studio Feel Life" je po drugi put u 2014. godini održao fudbalski kamp za predpripremni period fudbalera pod ustaljenim nazivom "DAJ SVE OD SEBE!".

trening na otvorenom

Trim staza Košutnjak - trening na otovrenom 09.06.2014.

Organizovali smo trening na otvorenom, osnovni cilj je promeniti uslove vežbanja u odnosu na treninge koji se održavaju u sali tokom zimskog perioda.

feel life open 6

Košutnjak Challenge Race 2014

U organiaciji Reebok-a organizovana je trka Košutnjak Challenge Race 2014. Bili smo uspešni i osvojili medalje.

feel life open 6

27. Beogradski maraton 27.04.2014.

Učestvovali smo i ove godine na 27. Beogradskom maratonu. Dobro smo se zabavljali i ostvarili zavidne rezultate.

feel life open 5

FEEL LIFE OPEN 5

"Fitness studio Feel Life", Opština Rakovica i Teniski klub "Topaco", zajedničkim snagama, 15.03.2014. godine, organizovali su petu po redu sportsko rekreativnu manifestaciju pod nazivom „Feel Life Open 5“.

feel life open 4

FEEL LIFE OPEN 4

U organizaciji fitnes kluba Feel Life i Opštine Rakovica 1.9.2013. godine održan je četvrti po redu "Feel Life Open 4". Ponosno možemo da kažemo da je ovo bio najbrojniji događaj do sada gde su mališani mogli da se zabave, nauče korisne vežbe kroz igru i takmičenje. Najuspešnije su čekale nagrade koje su obezbeđene od strane Opštine Rakovica i Frikoma. Uživajte u fotografijama sa događaja i vidimo se na treningu. Dođi oseti život!

zdravlje

"ZDRAVLJE 2020"

Usvojena deklaracija za delovanje protiv gojaznosti.

feel life open 3

FEEL LIFE OPEN 2012

Još jednom smo dobro vežbali i zabavljali se. Pogledajte.

feel life open 2

FEEL LIFE OPEN

28.08. i 09.10.2011. - zabava i sport u Starom Košutnjaku

srbija na vezi

SRBIJA NA VEZI

31.03.2011. - Ivan Pavlović u vestima na RTS-u < kliknite

sajam zena

SAJAM ŽENA

22.05.2010. - unapredite izvođenje vežbi oblikovanja

zdrava ishrana u srbiji

ZDRAVA ISHRANA U SRBIJI

pogledajte izveštaj sa panel diskusije