image01 image02 image03

FITNES CENTAR FEEL LIFE

U fitnes centru FEEL LIFE, preporUcujemo individualnu fizIcku aktivnost, cIja je osnovna odlika da trener, odnosno profesor fizIckog vaspitanja radi samo sa jednom, eventualno sa dve osobe (što zavisi od sposobnosti, afiniteta, cilja vežbanja..).

SOCIJALNA ULOGA

Pored pomenutih karakteristika, koje fitnes favorizuju kao potrebu zaposlenog, urbanog čoveka, treba istaći još jednu, značajnu socijalnu ulogu. Ona se odnosi na mlade generacije, posebno kada je reč o negativnim socijalnim trendovima kao što su duvan, alkohol, droga, pa i prekomerno druženje sa „računarom“.

PSIHOLOŠKO POSTAVLJANJE PREMA VEŽBANJU

Vežbanje i svakodnevno bavljenje fizičkom aktivnošću treba prihvatiti kao svojevrsnu filozofiju življenja. U skladu sa tim, potrebno je i „psihološki“ se postaviti prema vežbanju, kao načinu na koji ćete postići ciljeve (gubitak telesne težine, oblikovanje tela, poboljšanje opšteg stanja organizma i kondicije spremnosti).

IZBOR VEŽBACA

Treninzi se sprovode u klubu, u terminima kada klijentu to odgovara (po dogovoru sa trenerom), a ovaj program obuhvata i određeni broj treninga u prirodi ili na bazenu (u zavisnosti od afiniteta i Vaših potreba)

DRUGI O NAMA

"MENADŽER I TRENING" - Privredna komora Srbije "PODRŠKA FITNES KLUBU" - Savez za rekreaciju i fitnes Srbije "MANEKENSTVO I TRENING" - Mirjana Pavlović, model

ISTRAŽIVANJA

"Angažovanost učenika srednjih škola" "Izveštaj sa testiranja vežbača fitnes centra"

PREZENTACIJE

"JUICE PLUS+"